HTML

GAPSzerűen élni...

Megpróbáljuk! Eszünk, iszunk, jövünk, megyünk - élünk. Az elején kezdjük, apró lépésekben lendületesen haladunk az úton. Reményeink szerint napsütésben, friss levegőn, batyunkban gourmand útravalókkal. Máris nekiálltunk csomagolni...

Friss topikok

  • d.m.i.: Még valami eszembe jutott :) Csak csíraszámot és fajta-gazdaságot tekintve a sorrend nekem így ál... (2012.08.23. 18:37) Guglizzunk probiotikumot!

Címkék

...derűben, finoman, energikusan?

2012.04.22. 14:22 GAPSter

Illetlen téma

Címkék: gaps

 

A belünkről és az emésztésünkről ritkán beszélnünk társaságban. Még ritkábban beszélnünk róla szívesen. Különösen azokban az esetekben, amikor volna mondanivalónk. Tartalmilag. Már, ami a beltartalmat – illetve a béltartalmat – illeti.

Hát ez van.  Ezzel illetlenkedünk. Illetlenkedünk ezzel.

Mert ugye az teljesen belefér, hogy ételekről és italokról folytassunk bájcsevelyt. Megvan neki a teljes illemtana: asztali viselkedés, evőeszköz használat, protokoll, etikett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az már kevésbé fér bele, hogy továbbgondoljuk, mi is történik az étellel (itallal) azután – és főleg: ezek a „történések” és nyomaik hogyan hatnak ránk? Belül. Nem csak a belünkben. A vérünkben keringve, a szerveinkbe jutva, az idegrendszerünkre hatva, a lelkünkön matatva.

Ez, amit itt most elkezdünk, egy egészen másfajta protokoll. A GAPS protokoll.

A motivációnkról mindössze annyit, hogy szarul vagyunk, több fronton. A részletek (legalábbis egyelőre) nem érdekesek – a panaszkodó embert senki sem szereti.

A célunk: rendbe hozni azt, ami odabent elállítódott.

De úgy, hogy közben jól érezzük magunkat, derűsek legyünk, finomakat együnk és jól tápláljuk magunkban az alkotó energiát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gapster.blog.hu/api/trackback/id/tr884468417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása