HTML

GAPSzerűen élni...

Megpróbáljuk! Eszünk, iszunk, jövünk, megyünk - élünk. Az elején kezdjük, apró lépésekben lendületesen haladunk az úton. Reményeink szerint napsütésben, friss levegőn, batyunkban gourmand útravalókkal. Máris nekiálltunk csomagolni...

Friss topikok

  • d.m.i.: Még valami eszembe jutott :) Csak csíraszámot és fajta-gazdaságot tekintve a sorrend nekem így ál... (2012.08.23. 18:37) Guglizzunk probiotikumot!

Címkék

...derűben, finoman, energikusan?

2012.04.24. 14:24 GAPSter

Emlékezetes leves

Címkék: koleszterin gaps

 

Éppen azon kezdtem mélázni ma a GAPSzerűen készített ételeket és a bevezető diéta kezdést tervezgetve, mi is történik majd a jó öreg koleszterin szintemmel, amikor megtaláltam ezt az előadás részletet.

Hát jó! Nagyon is!

Így legalább nem fogom elfelejteni, hogy a magas koleszterin szint jó, és nem az alacsony.

Mert: ha azt mind beszednénk, amit a háziorvos eddig felírt, akkor bizonyosan oda jutnánk a memóriazavarokban, hogy már nem is emlékeznénk rá, mire is volnának jók nekünk az állati zsírok.

De persze még akkor is volna egy csipet remény: miután már olyan rossz volna a memóriánk, hogy még a koleszterin csökkentő szert is elfelejtenénk bevenni, akkor szerencsére egy kicsit jobban lennénk a koleszterin szintünk enyhe emelkedésétől. Jaj, csak nehogy annyira, hogy megint eszünkbe jusson, hová tettük a „gyógyszerünket”!

Alig várom, hogy abból a gyönyörű szelet marhahúsból és jó kis velős csontból levest főzzünk, ami a hűtőben figyel!

 

Remélem néhány jó nagy tányér erőleves úgy megemeli majd a koleszterin szintünket, hogy örökké emlékezetes élményként íródik az agyunkba az a csodás illat, az a nagyszerű íz, az a leírhatatlanul selymes érzés a szánkban…

De erről bővebben majd  később:-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gapster.blog.hu/api/trackback/id/tr894471271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása